Totaal productie

Ben je op zoek naar een totaalproductie van A tot Z? Of liever een aantal selecte diensten afnemen? Bij ons is alles mogelijk, omdat we veel expertise in huis hebben. Zo kunnen we snel schakelen en onze ondersteuning bieden waar mogelijk en gewenst is.

Als productiepartner verbinden we organisatoren met mogelijke locaties, relevante instanties, en het volledige spectrum aan benodigde leveranciers. Ons volledige netwerk staat tot je beschikking.

Door de jaren heen hebben we keer op keer laten zien dat we kunnen en willen meebewegen met iedere wens die een organisator koestert. Dit terwijl we tegelijkertijd de geldende wettelijke kaders scherp in het oog houden.

Vanuit brede expertise bieden we een helder overzicht. We ondersteunen overal waar gewenst zonder de touwtjes uit handen te nemen. Jij bent en blijft te alle tijden de dirigent van je eigen evenement.

Samen feestje bouwen?

Vergunning & veiligheid

Met meer dan 50 aangevraagde vergunningen zijn we goed op de hoogte van het bureaucratische proces. Uit ervaring kunnen we veel struikelblokken voor zijn.

 

Productie

Het realiseren van de wensen van de opdrachtgever naar het tekenen van een productieplattegrond. Het maken van de bestellingen en draaiboeken en zorgen voor een gestroomlijnde productie.

 

Office

Accreditatie & Administratie

Deze dienst gaat op voor de verschillende ondernemers op het terrein. Het is belangrijk dat alle partijen worden geregistreerd en dat we precies weten wie wanneer opbouwen welke producten ze nodig hebben. Bij onze afdeling houden we het overzicht van alle betrokken partijen op het festival.

 

Food

Naast een goed, snel en gevarieerd voedselaanbod geven cateraars het festival charme. Met meer dan 100 aangesloten cateraars kunnen wij helpen een passende selectie maken. Wij kunnen het proces voor, tijdens en na het evenement begeleiden.

 

Bar productie

Al 7 jaar ontwikkelen wij ons interne uitzendbureau. Hierdoor hebben we contacten bij vele brouwers en veel ervaring in het inkopen en uitvoeren van barproducties. Voor ons is naast de efficiëntie ook uitstraling erg belangrijk. Daarom hebben we onze eigen barmaterialen ontwikkeld waarmee we efficiëntere en mooiere bars kunnen.

 

Cashmanagement

We werken samen met een partner die het cashmanagement verzorgt, waar wij nauw mee samen werken om een compleet verhaal aan te kunnen bieden. Mochten jullie een voorkeur hebben voor een andere partner of cashless partner, kan dit uiteraard ook. Hier zullen wij de handling graag uit handen willen nemen voor de opdrachtgever.

 

Entreemanagement

Accreditatiebalie voor het personeel, waarbij wij de handeling op ons kunnen nemen. Daarnaast de bezoekers zo snel mogelijk naar binnen om te beginnen aan een leuke dag. In samenwerking met onze collega’s van cth-crew, zorgen wij voor een goede instroom.