Georgie’s

Waar het voor ons allemaal echt begon. Een flink aantal jaar geleden van start gegaan in die kleine garage aan de Amsterdamse haven. Sindsdien hebben wij Georgie in het hart gesloten en is hij geworden tot een belangrijk onderdeel van onze identiteit.

Vanaf het moment dat Georgie met zijn Wundergarten naar buiten verplaatste is het onze jaarlijkse showcase geworden wat er mogelijk is op het gebied van spectaculaire lichtshows, muzikale diversiteit, extravagante randprogrammering en artistiek ontworpen decor. We gaan ervoor om er elke keer weer een schepje bovenop te doen en onszelf en al die genietende mensen te blijven verrassen.

De warme reacties en lovende recensies die ieder jaar bij ons terugkomen geven dan ook een enorme voldoening. Dit jaar hebben we samen met alle trouwe bezoekers ons eerste jubileum uitbundig gevierd. Daarnaast is het eendaagse zomerfestival tegenwoordig uitgebreid naar een weekender, en heeft er tevens een winters zusje bijgekregen.

DJ Guide: Nog even blijven in onze Wundergarten, waar geen overtogen woord is gevallen en enkel mooie dingen zijn gesproken over elkaar, Ruigoord en natuurlijk over al die creatieve vrienden die dit gouden kunstwerk hebben neergezet.”

DJ Mag: Wat een organisatie! Er waren nauwelijks rijen: genoeg barren, muntenkassa’s en (gratis) wc’s aanwezig. Er stond een tafel met zonnebrand en er was gedurende de hele dag gratis drinkwater beschikbaar. […]. Een 10 met een griffel, we kijken nu al uit naar Georgies Wintergarten in november!”

Vice: “Wij kennen Georgie niet, maar zijn tuin verdient de titel Wundergarten met lof van de jury en een gouden griffel. Shit is aan”.”

Yellowtipi:“Dit is toch wel zeker een van de mooiste festivals waar ik tot nu toe ben geweest. De hele dag en nacht was één groot avontuur. Georgie’s, jullie zien me weer verschijnen tijdens de zomer editie!”

Review @ yelp:Oh Georgie, wat was het weer een feest. Wat was er weer veel te zien, te spelen en te ontdekken. Wat heb ik me weer heerlijk kind gevoeld. Inclusief de “zijn we er al bijna”-momenten op de heenweg – want naast de deur is het zeker niet – en het “ah toe nog heeeeel even”-gevoel aan het einde”

07.07.2018 – Riekerhaven

18.11.2017 – Westerweide

09.07.2017 – Ruigoord

08.07.2017 – Ruigoord

19.11.2016 – Ruigoord

18.11.2016 – Ruigoord

09.07.2016 – Ruigoord

11.07.2015 – Ruigoord

05.05.2014 – Ruigoord

07.09.2013 – Houthavens Amsterdam