Vunzige Deuntjes

‘’Vunzige Deuntjes festival blijft toch altijd weer een prachtig feestje waar we ouderwets kunnen dansen tot we erbij neervallen. De muziekstijlen komen voort uit Hip-Hop, R&B en Dancehall. Over heel Nederland heeft Vunzige Deuntjes zich verspreid en kan je meerdere Vunzige feestjes per jaar pakken, maar de zomer editie is en blijft toch wel onze favorite… Voetjes in het gras, zonnetje op je bol, brilletje op, biertje in de hand en dansen maar!’’

Arend Wortmann, Vunzige Deuntjes:

“Met Vunzige Deuntjes zijn wij zijn heel goed in het hosten, promoten, en verkopen van onze events. Maar als je dan ook buiten het clubseizoen een feestje wil geven, komen daar wel een aantal andere dingen bij kijken. Met het organiseren van een festival accepteer je ook de verantwoordelijkheid richting je publiek dat de basis superstrak is geregeld. Voor ons Amsterdamse festival is daarom Chasing betrokken als expert op het gebied van logistiek en veiligheid.

In de vier jaar dat we dit nu samen doen heb ik ze als een prettige en competente productiepartner ervaren. Ik merk dat we elkaar ieder jaar minder hoeven uit te leggen. Tijdens het voortraject is er een open dialoog waarbij ze concreet uitgewerkte suggesties leveren. Ook als we in de meer uitvoerende fase komen, voel ik me nooit bezwaard om Malou of Ridder te bellen met wat voor vraag dan ook.

Zo nemen ze veel regelwerk uit handen waardoor ik me volledig kan richten op de Vunzige kant van het festival. Dat scheelt mij de hoofdpijn over verkeersstromen rondom het evenement, het schoonmaken van het terrein en of er wel genoeg toiletten zijn. Zaken waar ik me in de aanloop naar het festival zeg maar liever niet mee bezig houdt. Dan kan ik me volledig richten op de dingen waar Vunzige bekend om staat: een tof feest, met de gezelligste mensen en iedere keer weer een dikke line-up”

Malou Jongejans, Chasing the Hihat Productions:

“De samenwerking met Arend en de rest van de Vunzige familie is steeds weer heel prettig. Ze weten goed wat ze doen en waar hun krachten liggen. Wij ondersteunen waar we nodig zijn. Van vergunning tot uitstroom en afbouw gaan we ervoor om het proces maximaal te stroomlijnen voor ze. Omdat we zelf ook promoter zijn, kijk je vanzelf ook vanuit dat kritische perspectief naar de balans tussen kosten en kwaliteit. Hoe kan je nou nog beter inspelen op wat het publiek zoekt? Vorig jaar was er bijvoorbeeld gezellig hoekje daar, maar ergens anders niet heel druk. Daar blijf je steeds opnieuw over nadenken naarmate je de bezoekersstromen beter leert kennen. Tegelijkertijd wil je natuurlijk dat het ieder jaar voor de bezoeker weer een nieuwe beleving is om hier te komen. Daarom is het sowieso een persoonlijke uitdaging om het elke editie weer een tikkie anders te doen. Je wilt toch blijven verrassen!”

30.07.2017 – Diemerbos

29.07.2017 – Diemerbos

31.07.2016 – Diemerbos

30.07.2016 – Diemerbos

19.07.2015 – Diemerbos

27.07.2014 – Diemerbos